Post by stuccieberete on Feb 5, 2022 14:43:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Brawl Universe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Brawl Universe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד אינסוף נקודות ▞▞▞
▞▞▞ Super Brawl Universe 2022 version ▞▞▞
👍👍👍👍👍👍👍
ממליץ מאוד
אני נלחם בקמפיין כל מה שאני צריך זה למות שזה כל כך קשה להילחם בקמפיין אבל אני אוהב את המשחק תודה בכל מקרה
(Official Lyric Video). Coldplay.
קצת נתקע
משחק סבבה
Lego Brawl walks you through the controls, so even those unfamiliar with gaming can play. Jump into a party, a brawl or keep training. Lifelike.
אני כל כך אוהב את המשחק הזה, זה משחק 5 כוכבים בשבילי, אני אוהב לראות דמויות של ניקלודיאון משנות ה-90 במשחק כמו טומי, ארנולד, CatDog וכו' וגם דמויות מודרניות של ניקלודיאון, אבל יש כמה בעיות, במהלך משחקים כשאני תוקף. השחקן השני, הפגעים שלי לא נרשמים, זה נרשם רק פעם אחת ולשחקן השני יש יותר יתרון לזכות בכל פעם, כמו כן כשאני מנסה לחסום כמה התקפות זה מתקלקל וכשאני מחזיק כדי לחסום זה לפעמים לא עובד , אני באמת רוצה שזה יתוקן.
זה עתה התחיל לשחק וכבר הוצמד לשחקנים עם סגל חזק כמעט פי שניים משלי, שלא לדבר על אויבים מסוגלים להפריע לחסימות שלי, אבל אני לא יכול לעשות את אותו הדבר. השתנה מ-1 ל-3, המפתחים עובדים על הבעיות שהעליתי וככל הנראה כמה אחרים שהעלו בסעיף הסקירה, אני מקווה שזה הולך בכיוון הנכון כי למשחק הזה יש פוטנציאל לגרום לשני השחקנים לטחון לכוח ו*אופציונלי * לשלם כדי להגביר את XP וכו'. רק לא P2W.
אני נותן לו רק 3 כי יש להם רק מעט אופי לבחירה והם לא ממש מוסיפים את כל הדמויות הראשיות במשחק למשל דמויות של דני פאנטום. בסך הכל זה משחק די בסדר.
אתה תמיד יכול לתקן את זה
ענק
Super Brawl Universe Jangovar tel
אחלה של משחק
כיפי והזהרה !!!ממכר חחחח
אני אוהב את צילומי המסך של המשחק רק כי משום מה לחצתי על התקן ואז קיבלה הודעת הורדה גדולה של אפליקציה ולחצתי על המשך אבל זה לא הותקן, והיה לי מספיק מקום, המשכתי ללחוץ על המשך אבל זה המשיך uninstalling, nickelodeon, מהן כמה דרכים נפוצות לתקן בעיה זו?
אחלה משחק!!
משחק ממש נחמד
ראשית לא הצלחתי להוריד את זה כי זה לא יכול לתמוך בזה. שנית, זה לוקח נצח לטעון. דרך אגב, אני אוהב את ניקלודיאון!
מקווה שהם יכינו גם את הגרסה של Korra Alone .... לחתוך שיער/בגדי קרב... (כמו הרבה גרסאות אחרות שיוצרים עשו איתם - זה יהיה מדהים אם הם יעשו את זה... אם הם היו מעריצים )...n כמו ארנה 15 r אז....& קבל קטעי קונג פו פנדה גם שם.... נתן לפקדים 4... כי לא תמיד ניתן לחסום בשנייה האחרונה כשצריך... .ככה הם משיגים אותך .... תמיד חייבים לעשות נכות ומשחקיות .... זה ברירת מחדל נפוצה של הלך הרוח .... בכל משחקי אפליקציות להרוויח כסף כמו אלה ....
אם אני מכה אותך כשאתה מתחיל את המהלך הספציאלי שלך זה אמור לבטל ולקחת אותו ולגרום לך לטעון אותו שוב. זה גם יהיה נהדר אם תהיה פעולה חדשה, כמו קפיצה. חוץ מזה זה בסדר
המשחק היה כיף עד שהגעתי למקום השני בזירה 3v3 והייתי אמור לקבל פרסים. פנו אליהם הם אמרו לי להיות סבלני ועבר שבוע עדיין לא קיבלתי את התגמולים שלי והם אפילו לא עונים. זה כאילו לא אכפת להם בכלל
Super Brawl Universe Toiminta alip
קטטה פשוטה ומהירה. דבר אחד שמונע ממנו מחמישה כוכבים הוא שהקרבות קצרים מדי (לעיתים קרובות נגמרים תוך חמש עד עשר שניות בלבד).
... iw.minority-game.com/can-you-play-fortnite-on-ios-14-beta monthly ... -ready-for-super-smash-bros-ultimate-in-awesome-fan-made-trailer monthly
סבבה
אפשר משחק של מונסונו בבקשה
Super Brawl Universe לאנדרואיד. 26 בנובמבר 2020 אין תגובה משחקי אנדרואיד. בימינו, מעצבים ויוצרים של משחקי מובייל חושבים להוסיף דמויות מצוירות
ברשימת הסרת ההתקנה שלי. אפליקציה נוראית. אני לא יכול לעלות רמה בחופשיות כי אני יכול להעביר אותו רק דרך החזה, שאותם עלי לחכות כדי לפתוח במשך שעה. האנרגיה למשחק מועטה מדי וממושכת מדי מכדי להשיג עוד אחד. עכשיו זה לא כיף בכלל כי הייתי משחק עם רמות גבוהות יותר ואני תקוע עם דמויות ברמה נמוכה מכיוון שהדירוג עולה הרבה. פס רופף.
Save The Girl معمولی bxtt
משחק משוגע תורידו כולם !!!!!!👍👍👍🏅🏅🏅
המשחק הזה די מגניב. יש להם את הדמות האהובה עלי והגרפיקה כל כך חלקה. המשחק הוא גם פשוט. משחק נהדר
טובה
המשחק הזה הוא בושה. בבקשה אל תחליט לעולם לשחק בו. כמו כן, זה נטען ארוך מדי! חיכיתי שעתיים עד שהוא ייטען!
משחק חוויתיילות מדהים את הזמן בקל ללא בעיה משחק חינמי לגמרי
למען האמת המשחק הזה הוא אחד ממשחקי הקרב המועדפים עליי, האיכות מעולה המשחק יש דמויות נהדרות יש פיגור אבל זו התלונה היחידה שלי.
אני כל כך אוהב את המשחק הזה שהוא מדהים אבל כשהורדתי לקח לי בערך חודש להוריד אותו אבל עכשיו כשיש לי אותו אני אוהב את המשחק אתה יכול לפתוח דמויות חדשות ולעלות אותן ברמה וזה מדהים!
משחק מדהים
אני אוהב את המשחק אבל אתה צריך לשנות את המקום שבו יש לך את כפתור הדילוג על היריבים אולי לחלק העליון, כי אני ממשיך ללחוץ בטעות על הכפתור ולאבד אבני חן עבור פעולה שלא רציתי
הורד את זה לדמויות ה- invade zim. לקח הרבה זמן להשיג אותם, לא רק זה, אם יש לך מסך קטן (s7 edge) אין לך באמת את היכולת להתרחק, הם פשוט לא נותנים לך מספיק מקום. יכול רק לחסום.
אני לא אשקר המשחק הזה נהיה קצת מתסכל בגלל אנשים שיודעים איך לשחק את המשחק, זה גם קשה להשיג שבר מה שהופך את המשחק פחות כיף כי אתה תמיד משתמש באותן דמויות יתר על כן, המשחק יותר טוב מבחינה אקטואלית אז חשבתי שזה היה הגרפיקה טובה וכך גם הדמויות. זה יותר משחק הרבה כדי להשיג דברים, אבל במקרה הזה אני דווקא אוהב את זה שהוא מגניב וגוזל זמן מהנה מאוד.
ל5ם
Super Brawl Universe Акционе lfcl
משחק נחמד, זה ממש מחזיר אותי לילדות אבל אני חושב שבכל זאת צריך להחזיר את זה לעיצוב הישן הדו מימדי וגם להוסיף את הדמויות הקודמות. אני חושב שהמשחק הזה נראה כמו משהו בכלל בטא ובגלל זה יגיע ל-5 כוכבים. אבל שוב זה הכל רעיון ממש טוב ובלי קשר אני שמח שסוף סוף יצאה גרסת מובייל למשחק הנוסטלגי הזה🦑🙃
המשחק משעמם כי האירועים לא מעניינים, הדמויות מעטות מדי, לא יכולות לשחק באינטרנט עם חברים, אין אליאנס (תכונה ליצירת חוליות עם שחקנים אחרים), קשה מדי להשיג דמויות ועיצוב הדמויות הוא מכוער. אנא תקן את זה
😎😎😎😎
זה משחק ממש כיף והבן שלי בן ה-8 אוהב את זה, אבל שמתי לב שכשאנחנו מנסים לשחק ב-3v3 הוא פשוט ממשיך לטעון ולוקח את האנרגיה שלנו ולא נותן לנו להתחרות בטורניר, הוא פשוט נשאר על מסך הטעינה לאחר שנבחר את הצוות שלנו. לא יכולנו להשתתף בשני הטורנירים האחרונים בגלל זה אז אם תוכל לתקן את זה זה יהיה נהדר!! המשחק שונה מאוד מאחרים ואנחנו אוהבים אותו מאוד...אם הבעיה תיפתר זה בהחלט חמישה כוכבים!!!